PRESSEINVITATION We’re Smart® World Awards 2021

PRESSEINVITATION We’re Smart® World Awards 2021

Hvem bliver udråbt til de bedste grøntsagsrestauranter i verden?

Mandag d. 20. september 2021| Kl. 10.00 | Online event

Kære journalist, We're Smart World, der er standarden, man sammenligner sig med i den kulinariske verden af frugt og grøntsager, vil afsløre de bedste grøntsagsrestauranter i verden den 20. september i Château Bourglinsters prægtige omgivelser i Luxembourg. Verdens bedste kokke vil være til stede. Hvert år tildeler We're Smart World en pris til restauranter, der går ind for sund, bæredygtig, innovativ og økologisk mad. Du finder også ud af, hvilke restauranter der vil komme med i den indflydelsesrige kulinariske guide til grøntsagsrestauranter, Green Guide 2021.

Det glæder os at kunne invitere dig til at følge vores We're Smart® Awards onlinebegivenhed fra forreste række. Grøntsagskokken Frank Fol, også kendt som The Vegetables Chef®, er drivkraften bag We're Smart World og vil præsentere følgende priser:

  • Best Vegetables Restaurant in Danmark
  • Top 100 of Best Vegetables Restaurants in the World
  • Discovery Awards
  • The Most Delicious Think Vegetables! Think Fruits!® Menu
  • The Plant-based Untouchable

Chefkokke, herunder Xavier Pellicer (Xavier Pellicer, Spanien), René Mathieu (Château Bourglinster, Luxembourg) og Michaël Vrijmoed (Vrijmoed, Belgien), vil være til stede ved prisuddelingen og vil som noget helt særligt dele deres vision om den kulinariske verden af frugt og grøntsager.

Frank Fol, stifteren af We're Smart World: "I disse udfordrende tider, som hotel- og restaurationsbranchen står over for, er jeg glad for at kunne bringe en positiv meddelelse. Et stigende antal kokke sætter uvægerligt flere grøntsager på menuen. De gør det med så imponerende dygtighed, at man næsten glemmer, at der findes fisk og kød. We're Smart® World-teamet har arbejdet hårdt for at besøge så mange restauranter som muligt, der arbejder ud fra filosofien Tænk grøntsager! Tænk frugt! Dette års grøntsagsguide indeholder intet mindre end 1.000 restauranter spredt over 46 lande. Og for første gang får flere fødevareprojekter et 'radiseblad', der er den nye kategori ved siden af de eftertragtede 'radiser', der tilsammen udgør ens radisescore. Storhertugdømmet Luxembourg er vært for prisoverrækkelsen i år".
Frank Fol, The Vegetables Chef®
Frank Fol, The Vegetables Chef®

Onlinebegivenhed

Vil du gerne modtage oplysninger om vinderne af We're Smart World Awards omfattet af et forbud mod offentliggørelse? Eller kunne du tænke dig at booke en samtale med arrangør Frank Fol og/eller vinderkokkene? Kontakt os på [email protected].

Følg Facebook-siden We're Smart World eller YouTube-kanal for at få de seneste nyheder.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Vedhæftede filer

Om We're Smart
We're Smart er standarden, man sammenligner sig med, i den kulinariske verden af grøntsager, og er skabt af grøntsagskokken Frank Fol, også kendt som The Vegetable Chef®. Hvert år anerkender We're Smart de bedste grøntsagsrestauranter og -kokke i verden med den kulinariske guide We're Smart Green Guide og prisen We're Smart Future Awards. Det er sådan, We're Smart bidrager til en sund, bæredygtig og økologisk verden. 

Saar Dietvorst
Saar Dietvorst Press contact We're Smart® World
We're_Smart_press-file2021.pdf 2 MB
Om We're Smart® World

We’re Smart World er den ubestridte reference i den kulinariske verden, når det gælder frugt og grøntsager. Ideen er undfanget af Frank Fol, De Groentechef®, og man anerkender og fremmer mennesker, restauranter og organisationer, der betragter frugt og grøntsager som noget centralt i kosten. I den årlige kulinarisk-gastronomiske guide We’re Smart Green Guide finder du de bedste grøntsagsrestauranter i verden, klassificeret med fra 1 til 5 radiser. We’re Smart Awards belønner hvert år de bedste grøntsagsrestauranter og -organisationer. Og i We’re Smart Academy deler de bedste grøntsagskokke i verden deres viden med enhver, der har interesse for sund og økologisk kost. På denne måde giver We’re Smart® World sit bidrag til en sund, bæredygtig og økologisk verden. We're Smart World er af de belgiske myndigheder valgt som en af de officielle SDG-talsmænd, ambassadørerne for FN’s bæredygtige udviklingsmålsætninger. 

Find yderligere oplysninger om en sund og bedre verden på www.weresmartworld.com

Press file We're Smart World

We're Smart® World
Moerasstraat 18
3320 Meldert-Hoegaarden
Belgien