PERSUITNODIGING We’re Smart® World Awards 2021

PERSUITNODIGING We’re Smart® World Awards 2021

Wie worden de beste groenterestaurants ter wereld?

Maandag 20 september 2021 | om 10u | Online event

Beste journalist, We're Smart World, dé onbetwistbare referentie in de culinaire wereld van groenten en fruit, onthult op 20 september in de prachtige setting van Château Bourglinster (Luxemburg) de beste groenterestaurants ter wereld, in het bijzijn van ‘s werelds topchefs. Elk jaar bekroont We’re Smart World restaurants die ijveren voor gezonde, duurzame, innovatieve en ecologische voeding. U komt ook te weten welke restaurants een plekje krijgen in de Green Guide 2021, de invloedrijke culinair-gastronomische gids voor groenterestaurants.

​We nodigen u van harte uit om het online event van de We’re Smart® Awards vanop de eerste rij te volgen. Frank Fol, De Groentekok® en bezieler achter We’re Smart World, reikt de volgende awards uit:

  • Best Vegetables Restaurant in België
  • Top 100 of the Best Vegetables Restaurants in the World
  • Discovery Awards
  • The Most Delicious Think Vegetables! Think Fruits!® Menu
  • The Plant-based Untouchable

Topchefs onder wie Xavier Pellicer (Xavier Pellicer, Spanje), René Mathieu (Château Bourglinster, Luxemburg) en Michaël Vrijmoed (Vrijmoed, België) zijn op de awardshow aanwezig en delen exclusief hun visie over de culinaire wereld van groenten en fruit.

Frank Fol, oprichter van We’re Smart World: “In deze uitdagende tijden voor de horeca breng ik met veel plezier een positieve boodschap: een groeiend aantal chefs zet steevast meer groenten op het menu. Ze doen dat met zo’n indrukwekkend meesterschap dat je bijna zou vergeten dat vis en vlees bestaan. Het We’re Smart® World-team heeft hard gewerkt om zoveel mogelijk restaurants te bezoeken die volgens de Denk Groenten! Denk Fruit! filosofie werken. Maar liefst 1.000 restaurants, gespreid over 46 landen, zijn dit jaar opgenomen in de groentegids. En een aantal food-projecten ontvangen voor de allereerste keer een radijsblad, de nieuwe categorie naast de begeerde radijzen. Het Groothertogdom Luxemburg is dit jaar gastland voor de uitreiking van de awards.”
Frank Fol, De Groentekok®
Frank Fol, De Groentekok®

Online awardshow


​Wenst u onder embargo informatie over de We’re Smart World Awards-winnaars te ontvangen? Of wilt u alvast een interview met organisator Frank Fol en/of de winnende chefs inplannen
. Contacteer ons dan via [email protected].

Volg We’re Smart World Facebook of YouTube voor de laatste updates.

We hopen u te mogen verwelkomen!

Bijlagen

Over We’re Smart
We’re Smart is de onbetwiste referentie in de culinaire wereld van groenten en het geesteskind van Frank Fol, De Groentekok®. Elk jaar erkent We’re Smart de beste groenterestaurants en chef-koks ter wereld met de We’re Smart Green Guide en We’re Smart Future Award. Zo draagt We’re Smart zijn steentje bij aan een gezonde, duurzame en ecologische wereld. 

Saar Dietvorst
Saar Dietvorst Press contact We're Smart® World
We're_Smart_persdossier2021.pdf 2 MB
Over We're Smart® World

We’re Smart® World is de onbetwiste referentie in de culinaire wereld van groenten en fruit. Het geesteskind van Frank Fol, De Groentekok®, erkent en promoot individuen, restaurants en organisaties die groenten en fruit centraal stellen in voeding. In de jaarlijkse culinair-gastronomische gids We’re Smart® Green Guide vind je de beste groenterestaurants ter wereld, gerangschikt van een tot vijf Radijzen. De We’re Smart® Awards belonen elk jaar de beste groenterestaurants- en organisaties. En in de We’re Smart® Academy delen de beste groentechefs ter wereld hun kennis met iedereen die interesse heeft in gezonde en ecologische voeding. Zo draagt We’re Smart® World zijn steentje bij voor een gezonde, duurzame en ecologische wereld. We're Smart® World werd door de  Belgische overheid geselecteerd als een van de officiële SDG-Voices, de ambassadeurs voor de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties.
Vind meer oplossingen voor een gezonde en betere wereld via www.weresmartworld.com

Persdossier We're Smart World

We're Smart® World
Moerasstraat 18
3320 Meldert-Hoegaarden
België