PERSUITNODIGING: Wie worden de beste groentenrestaurants en -bedrijven ter wereld?

PERSUITNODIGING: Wie worden de beste groentenrestaurants en -bedrijven ter wereld?

We’re Smart® Awards 2020 | Maandag 21 september 2020 | 09u30-10u30 | Online event

We’re Smart® Green Guide, dé referentie in de culinaire wereld van groenten en fruit, maakt op 21 september de beste groentenrestaurants ter wereld bekend. Elk jaar bekroont We’re Smart® chefs en bedrijven die ijveren voor gezonde, duurzame, innovatieve en ecologische voeding. 

We nodigen u van harte uit om de online ceremonie van de We’re Smart® Awards 2020 vanop de eerste rij te volgen. Frank Fol, de gerenommeerde Groentekok®, en presentatrice Ilse De Vis reiken de prijzen uit: 

 • De We’re Smart® Future Awards 2020 voor bedrijven: 
  • Communicatie van het Jaar 
  • Medium van het Jaar 
  • Innovatie van het Jaar 
  • Product van het Jaar 
  • Project van het Jaar 
  • Bijzondere Future Award
 • Bekroning van de We’re Smart® Best Vegetable Restaurants in België, Canada, Denemarken, Finland, Frankrijk, Italië, Japan, Nederland, Peru, Rusland, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten
 • De 10 allerbeste groentenrestaurants van de We’re Smart® World TOP100, met de bekendmaking van de nieuwe nummer 1
 • De We’re Smart® Person of the Year Award

Enkele topchefs onder wie Xavier Pellicer, René Mathieu en Michaël Vrijmoed zijn live op de award show aanwezig en delen exclusief hun visie over de culinaire wereld van groenten en fruit.

Frank Fol, oprichter van We’re Smart®: “Groenten en fruit staan wereldwijd almaar hoger op het menu. Dat is een goede zaak want ze zijn voedzaam, gezond, lekker én goed voor het milieu. Met We’re Smart® dragen we de ‘Denk Groenten! Denk Fruit!’ visie uit en bekronen we restaurants met minstens 35% groenten en fruit in hun gerechten.”

Frank Fol, De Groentekok®
Frank Fol, De Groentekok®

Eerder dit jaar maakte We’re Smart® al het beste Vegetarische en Beste Veganistische restaurant ter wereld bekend, respectievelijk Culina Hortus (FR) en Vanilla Black (UK).

Praktisch
Maandag 21 september 2020
​Van 09u30 tot 10u30
-> Online Facebookevent: registreer uw aanwezigheid vooraf via deze link

Volg de We’re Smart® Facebookpagina en het YouTube-kanaal van Frank Fol voor de laatste updates en aankondigingen.

We zien u graag online op 21 september!
​We’re Smart®

////

Wilt u De Groentekok® Frank Fol of een van de winnaars interviewen? Neem dan nu al contact op. 

Saar Dietvorst
Saar Dietvorst Press contact We're Smart® World

Winnaars vorige editie
​- Future Awards 2019
- Beste Groentenrestaurants 2019

Story image

 

Agenda

Story image
Story image

 

Over We're Smart® World

We’re Smart® World is de onbetwiste referentie in de culinaire wereld van groenten en fruit. Het geesteskind van Frank Fol, De Groentekok®, erkent en promoot individuen, restaurants en organisaties die groenten en fruit centraal stellen in voeding. In de jaarlijkse culinair-gastronomische gids We’re Smart® Green Guide vind je de beste groenterestaurants ter wereld, gerangschikt van een tot vijf Radijzen. De We’re Smart® Awards belonen elk jaar de beste groenterestaurants- en organisaties. En in de We’re Smart® Academy delen de beste groentechefs ter wereld hun kennis met iedereen die interesse heeft in gezonde en ecologische voeding. Zo draagt We’re Smart® World zijn steentje bij voor een gezonde, duurzame en ecologische wereld. We're Smart® World werd door de  Belgische overheid geselecteerd als een van de officiële SDG-Voices, de ambassadeurs voor de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties.
Vind meer oplossingen voor een gezonde en betere wereld via www.weresmartworld.com

Persdossier We're Smart World

We're Smart® World
Moerasstraat 18
3320 Meldert-Hoegaarden
België